När släpps nya Pirates of The Caribbean-filmen? (2024)

Jack Sparrow Johnny Depp
Foto: Skärmdump

Håll i pirathatten, Johnny Depp kanske kan spela vår favoritkapten Jack Sparrow igen. Och inte bara det – en ny ”Pirates of The Caribbean”-film är på gång om vi ska tro webbsajten The Sun.

Redan i februari nästa år kommer inspelningen att köra igång enligt uppgifter. De första scenerna spelas in på en ännu hemlig plats i England. Idag vet vi inte mycket om filmen och det enda vi känner till är projektnamnet: ”A Day At The Sea”.

Det är inte klarlagt när filmen kan ha premiär, men räkna inte med att se den på bioduken eller Disney+ före 2024 – om den överhuvudtaget blir av.

Ryktena påstås vara falska

Enligt tidningen Daily Mail så är konkurrenten The Sun helt ute och cyklar i sin rapportering om den nya filmen. Daily Mail säger att de har fått bekräftade uppgifter om att det inte alls blir någon ny film med Johnny Depp i huvudrollen.

Den sista filmen om Jack Sparrow släpptes 2017 och heter ”Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Sedan dess har Johnny Depp figurerat flitigt i nyheterna efter kontroverserna kring honom och hans ex-fru Amber Heard.

Sannolikheten att någon annan skulle få spela Jack Sparrow i samma filmserie är inte helt uppenbar. Johnny Depp med sin unika stil och utseende är skarpt förknippad med Jack Sparrow. Att bryta det mönstret och hitta någon annan kan få ett helt fel mottagande hos publiken. Samtidigt lär filmbolaget vilja mjölka ur mer pengar ur serien om det är möjligt.

Artikeln uppdateras löpande i takt med att ny information finns.

Via The Sun och Aftonbladet

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.