När släpps Diablo Immortal? Här är officiella datumet (2022)

diablo immortal group pve 2021
Bild: Activision Blizzard

Äntligen vet vi när Diablo Immortal är redo att släppas. Spelet som initialt presenterades som ett mobilspel kommer även att släppas på PC.

Nej, det här är så klart inte Diablo IV som vi fortfarande väntar på (och vi lär vänta ett bra tag till). Men det hjälper oss kanske att minska lite på suget efter den kommande lanseringen.

Diablo Immortal släpps i sin fullfjädrade, färdiga version på Android och iOS under sommaren. Mer specifikt den 2 jani, globalt på de officiella appbutikerna.

Samtidigt kommer en beta-version av Diablo Immortal för PC-versionen. Spelet släpps – föga förvånande – endast via Battle.net-appen för Windows.

Alla tre plattformarna har stöd för så kallat korsspel. Om du spelar på en iPhone så kan du spela med kompisar på Android och PC.

Du kan läsa mer om nyheten direkt på Blizzards officiella nyhetssida här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.