Går du och väntar på att superhypade Clubhouse ska fungera på din Android-telefon? Då kommer du får vänta ett tag till – men kanske inte fullt så länge som du tror.

Enligt uppgift ska utvecklaren bakom Clubhouse arbetar på en version för just Android, och arbetet har pågått i ungefär sex veckor. Månad för lansering? Målsättningen är maj.

Lästips: Varning: Clubhouse-app stjäl inloggningsuppgifter

Idag fungerar Clubhouse endast på iOS och för att vara med så krävs en inbjudan.

Mopewa Ogundipe som är en av utvecklarna bakom Clubhouse-appen lade ut två bilder på Twitter med texten ”How it started” till den ena och ”How it’s going” till den andra.

Det som skiljer bilderna åt är främst en liten men nämnvärd text i botten. Nämligen att den ena visar texten ”sent from my iPhone” och den andra ”sent from my Pixel”. Ett markerat tecken på att Android-appen är på väg.

Lästips: Uppgifter om 1,3 miljoner Clubhouse-användare i publik databas

Hennes meddelande delades även av Morgan Evetts som bekräftade att hon faktiskt arbetar på en Android-vecersion, och att arbetet pågått i snart två månader.

Notera att det inte finns några garantier att appen faktiskt kan släppas i maj. Det är målsättningen, men det kan alltid hända oväntade saker längs vägen.

Kategoriserad i:

Taggad i: