Musmatta med MagSafe-laddning för din iPhone / AirPods

ALTI Wireless Charging Desk Mat

Tillverkaren Journey har släppt en musmatta med stöd för trådlösa laddning. Produkten är anpassad för MagSafe vilket betyder att den fungerar optimalt med iPhone-modeller från iPhone 12 och senare. Den kan även användas till dina Airpods-lurar och andra prylar som använder MagSafe idag.

Modellen heter ”ALTI Wireless Charging Desk Mat”. Det är en rejält stor musmatta som tar ordentligt med plats på skrivbordet. Den kan husera så väl datormusen som ditt stora tangentbord (eller lilla) och prylarna du vill ladda. Du får plats med både en iPhone och AirPods-lurarna smatidigt.

Lästips: Belkin lanserar första billaddaren med MagSafe

alti wireless charging desk mat 2 2022
ALTI Wireless Charging Desk Mat är stor, har inbyggd MagSafe-laddning & är vändbar.

Själva delen för laddning är en separat modul som ”klickar fast” på resten av musmattan med inbyggda magneter. Upp till 15 watt stöds. Dock är du begränsad till 7,5 watt som bäst med din iPhone och 5 watt för dina hörlurar.

ALTI Wireless Charging Desk Mat är så kallat tvåsidig. Den ena sidan använder veganskt läder medan den andra använder ett filttyg som är lite mjukare och ger mer motstånd. Det veganska lädret är lätt att torka av med en fuktig duk medan den andra sida ger en lite varmare och skönare känsla under de kalla dagarna på året.

Den totala storleken är 370mm (W) x 780mm (L) x 4mm (D). Det ungefärliga priset är 130 USD vilket omräknat blir cirka 1 750 kronor inklusive moms.

Läs mer om MagSafe-musmattan och köp den här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.