Belkin lanserar första billaddaren med MagSafe

Belkin Boost Charge Pro Wireless Car Charger med MagSafe

Belkin har släppt den första, officiellt licensierade billaddaren för MagSafe. Produkten kommer hela två år efter att MagSafe introducerades och priset är lika högt som du kan föreställa dig.

Namnet på produkten är ”Boost Charge Pro Wireless Car Charger med MagSafe” och prislappen 99 USD, eller cirka 1 400 kronor inklusive moms. För en billaddare. Ouch Belkin.

Lästips: Apple MagSafe-laddaren har stöd för iPhone 14 & AirPods Pro 2 (ny mjukvara)

It’s the accessory that should’ve been there on day one, and is priced like people haven’t come up with better solutions in the past two years

Billaddaren släpps den 11 november och finns att köpa via Apple samt svenska återförsäljare av Apples produkter.

Belkin Boost Charge Pro Wireless Car Charger med MagSafe
Foto: Det ingår en 12V-strömadapter för bilen. Laddningskabeln är inte avtagbar från MagSafe-laddaren.

Modellen finns bara i vitt, har inbyggd laddningskabel och det följer med en strömadapter för 12V-uttag i bilen. Inga konstigheter egentligen.

Själva MagSafe-laddaren fäster du i ett ventilationsgaller. Själva MagSafe-delen har fått en rundare design och går att rotera så att mobiltelefonen fungerar lika bra i vertikalt som horizontellt läge.

Den maximala laddningshastigheten är 15 watt, vilket är högsta möjliga för MagSafe-standarden.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.