Molntjänsten Box erbjuder 50 GB gratis utrymme

box-logo

Molntjänsten Box har uppdaterat sin IOS-app till version 3.0 och erbjuder med den en möjlighet att få hela 50 GB gratis utrymme. Alla som uppdaterar eller nyinstallerar applikationen på sin Iphone eller Ipad får det ökade utrymmet utan att någon kostnad blir aktuell och man får dessutom en helt ny, om skriven applikation som blivit bättre på flera sätt.

Bland nyheterna som lyfts fram av utvecklarna finns sökningar i realtid där resultatlistan uppdateras för varje nytt ord som skrivs. Förhandsvisningarna har förbättrats med kortare laddningstider och optimerad hantering av bildmaterial.

Fortfarande finns en gräns för hur stora filer man får ladda upp och den är på 250 MB. Det är kanske en överkomlig begränsning med tanke på hur stort utrymme man får, ett utrymme som kan jämföras med exempelvis Dropbox där ingångsutrymmet är futtiga 2 Gb.

Den här kampanjen som Box nu har är inget nytt för många av de som redan har ett konto. Vid flera andra tillfällen har molntjänsten haft samma typ av erbjudande, senaste gången till de med Android-telefoner. Även om du inte tänker använda Box så rekommenderar jag att du hoppar på och skapar ett konto idag – vad finns att förlora?

Ladda ned Box-appen via Itunes här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.