Minecraft Dungeon: Jungle Awakens – första expansionen

minecraft dungeons jungle awakens

Mojang Studios har meddelat att första expansionen till Minecraft Dungeons heter Jungle Awakens.

Expansionen släpps under juli månad och utspelar sig – precis som namnet antyder – i en jungelmiljö. Tre nya uppdrag tar spelarna genom expansionen och det finns även ny utrustning att hitta under expansionens gång.

Förutom ett miljöombyte till en jungel så finns en mängd nya fiender att ta sig an i Jungle Awakens. Antingen själv eller tillsammans med tre andra spelare.

minecraft dungeons jungle awakens 1

Efter Jungle Awakens kommer expansionen Creeping Winter.

Det är oklart exakt när Creeping Winter släpps, men klart är åtminstone att det sker under 2020. Precis som namnet antyder så får vi stora, frusna vidder att besöka i expansionen.

Det är inte känt vilka nya fiender, vapen, rustningar eller artefakter som expansionen erbjuder. Klart är dock att vi får en mängd nya och spännande föremål att samla även i Creeping Winter.

Om du köper Hero Edition-versionen av Minecraft Dungeon så får du båda expansionerna kostnadsfritt som en del av priset för spelet. Alla andra måste köpa dem separat.

Det kommer även gratisinnehåll till alla spelare under året samt utlovat stöd för krossplattform med spelare på andra konsoler.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.