Marvel’s Spider-Man 2 släpps till PS5 under 2023

Spider-man 2

Sony och spelstudion Insomniac Games meddelar att efterlängtade Marvel’s Spider-Man 2 släpps till Playstation 5 under 2023. Mer specifikt någon gång under hösten – men närmare datum än så vill man inte avslöjat riktigt än.

Informationen kring spelet är i skrivande stund väldigt tunn. Vi har fått en första trailer sen tidigare som introducerar Venom och möjligtvis även Electro. Utöver det så vet vi inte mycket. Här är den beskrivning vi har fått just nu.

Efter händelserna i Marvel’s Spider-Man och Spider-Man: Miles Morales så är duon Peter Parker och Miles Morales tillbaka i nästa actionkapitel i Marvel’s Spider-Man-serien.

Totalt intetsägande alltså då det enda vi får reda på är att både Peter Parker och Miles Morales är med i spelet. Här är den gamla trailer från 2021 som vi bjudits på tidigare.

Första trailern till spelet släpptes redan 2021.

Om du inte har spelat Marvel’s Spider-Man eller Spider-Man: Miles Morales än så här det hög tid. De är båda fantastiskt bra spel och finns till PS4, PS5 samt PC.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.