Många buggfixar på gång till Gears of War 4

Gears of War 4

Gears of War 4 är riktigt roligt att spela — om man är ett fan sen tidigare av Microsofts utmärkta spelserie. Som med alla andra spel vilka nyligen har släppts plågas en del användare av små buggar och felaktigheter som utvecklaren måste lösa, och nu vet vi vad The Coalition har på gång.


Nästa stora uppdatering till Gears of War 4 kommer bland annat att erbjuda balansering av vapnen Hammerburst, Lancer och Gnasher. Den förstnämnda är för bra på långa avstånd medan Lancer och Gnasher inte har detaljerade justeringar än. Alla tre kommer att justeras inom kort.

Ett problem som en del noterat är att matcher kan starta utan att lagen är kompletta. Det betyder att man riskerar att stå där utan fulltaligt lag vilket är ett hårt slag mot hur väl prestationen i matchen blir. Coalition vet inte hur snabbt de kan lösa problemet men säger att buggen är känd för dem.


Lästips: World of Warcraft är tillbaka över 10 miljoner spelare


På tal om matcher så finns ett annat problem som utvecklaren tittar närmare på; nämligen att spelare lämnar sina matcher innan de tagit slut. Och här är hårdare straff att vänta för de som inte kan vänta tills spelet är avklarat. Exakt hur hårt spelarna kommer att straffas, det vet vi inte än.


En detalj som de med hörlurar kanske har uppmärksammat är att fotstegen från de egna lagmedlemmarna hörs tydligare än fiendernas. Så ska det givetvis inte vara och Coalition tittar nu på hur de kan justera ljudet.

Utöver det vi nämner ovan har Gears of War 4 flera andra fixar och nyheter som kommer att introduceras inom kort. På det officiella forumet finns en komplett lista över alla ändringar som är på gång.

Vad tycker ni att Coalition ska ändra med nästa uppdatering? Kommentera gärna och berätta om era önskemål!