Mailbox finns nu till Android

mailbox-logo

Mailbox har äntligen släppts till Android och detta efter en längre tids exklusivitet på IOS.

När den populära e-postklienten släpptes till Apples plattform var det med en rejäl hype och flera veckors intensivt väntande för de som inte lyckades haka på direkt från start. En väntan som inte sällan slutade med att användarna installerade, testade och sedan glömde Mailbox.

Otaliga förbättringar har gjorts kring Mailbox sen den första versionen släpptes och nu kommer den även till Android. Visserligen märker man ganska snabbt att gränssnittet är en direkt kopia av IOS-versionen, men det gör inte speciellt mycket då det ändå ser riktigt bra ut.

Samma funktionalitet finns med givetvis vilket betyder att man med svepande rörelser snabbt hanterar stora mängder e-post med lätthet och alla inställningar synkroniseras praktiskt nog via ens Dropbox-konto. Det fungerar bra för oss som tycker om Dropbox, men viss irritation har lyfts fram hos andra som inte alls uppskattar kopplingen.

I skrivande stund klarar Mailbox endast Gmail och Icloud, men utvecklarna har lovt att implementera stöd för fler tjänster i framtiden. Även om Mailbox just nu känns ofärdig och som en alltför snabbt släppt kopia av IOS-appen så är den värd att testa och utvärdera. För att ladda ned den kan ni använda denna länk till Google Play Store.

Mailbox är helt gratis att ladda ned och använda.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.