Little Nightmares är gratis på Steam (maj 2021)

little nightmares screenshot 2021

Passa på att skaffa succéspelet Little Nightmares helt gratis. Just nu är spelet kostnadsfritt om du laddar ner det via Steam.

Normalt kostar Little Nightmares runt 20 euro, vilket blir cirka 200 kronor. Det priset slipper du alltså just nu – men tänk på att expansionspaketen inte ingår.

Missade du erbjudandet? Du kan köpa Little Nightmares billigare på Kinguin här.

Lästips: Hur lång tid tar det att klara Little Nightmares II? Här är svaret

Träd in i Little Nightmares, en mörk, oberäknelig berättelse som kommer att konfrontera dig med det du fruktade mest som barn! Hjälp Six att fly från The Maw – en enorm, mystisk farkost som bebos av fördärvade själar på jakt efter sin nästa måltid.

När du är klar med huvudspelet så finns tre expansioner att köpa som förlänger spelupplevelsen. Det är The Depths, The Hideaway och The Residence. De kostar 4 euro styck, vilket blir runt 40 kronor per expansion.


Little Nightmares är ett ruskigt bra spel och när du är klar med första spelet så finns Little Nightmares II att sätta tänderna i.

Lycka till!

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.