Hur lång tid tar det att klara Little Nightmares II? Här är svaret

little nightmares ii

Funderar du på att skaffa Little Nightmares II nu när spelet är släppt? Kanske undrar du hur långt spelet är med tanke på att prislappen är ungefär hälften av vad ett normalt AAA-spel kostar?

Då har vi svaret till dig här. Little Nightmares II har en helt ny berättelse, nya karaktärer och snyggare bandesign med fler detaljer att stanna och titta på. Om du hoppar över allt du kan kolla närmare på så tar spelet runt 5-6 timmar att klara.

Lästips: Little Nightmares II är gratis för Stadia Pro-användare

De pussle du stöter på är inte övertygande svåra utan ses mer som en paus mellan tillfällena som Mono och Six jagas av spelets fasansfulla invånarna.

Det kan ta lite längre tid än de 5-6 timmar spelet beräknas ta att klara om du inte blir vän med de något klumpiga kontrollerna. Några större problem är det dock inte och det går snabbt att vänja sig.

Några av de snabbaste genomspelningarna tog bara fyra timmar. Men här pratar vi om personer som redan vet hur spelets pussel ska klaras och har koll på alla kluriga hoppsektioner där Mono enkelt kan falla till sin död.

För den som redan har klarat första Little Nightmares kan det vara värt att veta hur långt spelet faktiskt är. Och tvåan är hela dubbelt så långt som första spelet, åtminstone sett till hur lång berättelsen är.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.