Lies of P är en succé – 1 miljon sålda exemplar

Lies of P

Det går riktigt bra spelet ”Lies of P”. Spelet har sålt i mer än en miljon exemplar på PC och Xbox efter lanseringen den 19 september.

Lies of P är ett så kallat action-RPG som har en mycket tydlig Dark Souls-känsla i både spelstil och upplägg. Ett unikt sätt att få spela som Pinocchio i en minst sagt mörk värld fylld av mekaniska figurer och andra varelser.

I spelet så styr du karaktären ”P” vars uppdrag är att ge sig ut i en stad som kallas Krat och rädda invånarna från mördarmaskinerna som går runt där (de kallas för ”Puppets” för övrigt).

We would like to express our sincere gratitude to all the citizens of Krat. Thank you to everyone who helped us and accompanied us and we hope you join in our future journeys as well.

Liesofp på X

Eftersom Lies of P är ett soulsliknande spel så kan spelaren inte förvänta sig något annat än ett ändlöst nötande för att ta sig framåt. Varje meter är ett slagfält och när du dör så förlorar du (nästan) alla dina förmågor och måste börja om på nytt.

Spelet har inte samma fina känsla som Dark Souls-spelen och Elden Ring, men det är ett av de absolut bästa spelen som åtminstone liknar vad soulsserien erbjuder.

Lies of P finns att köpa till följande system:

Trailer till Lies of P

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.