LG V40 ThinQ släpps den 3 oktober

lg-v40-thinq-front-topp-leaked

När släpps den? LG V40 ThinQ släpps den 3 oktober. Tillverkaren skickade inbjudningar till en presentation av nya mobiltelefonen, som påstås ha hela fem kameror.


I den inbjudan som skickats står ”Take 5. Come and see what’s next”. Platsen är New York kl 17.00 den 3 oktober; här i Sverige börjar alltså evenemanget kl 23.00.

Vad vi känner till idag så har LG V40 ThinQ en 6,3-tumsskärm med en Qualcomm Snapdragon 845 under denna. Skärmen går kant i kant; högst upp sitter en liten flärp högst upp för kameror och sensorer.

LG har marknadsfört sina tidigare modeller i V-serien mot musikälskare. Detta med en så kallad Hi-Fi Quad DAC som ska ge exceptionellt bra ljudkvalitet till sladdanslutna hörlurar. Och 3.5mm-kontakt väntas så klart finnas även i V40 ThinkQ.

På baksidan ska det sitta en fingeravtrycksläsare för snabbinloggning. Den som vill ha en i skärmen likt vad OnePlus 6T väntas ha får allt vänta till nästa år, om LG väljer att gå samma väg.


Kanske mer intressant i år är de fem kameror – tre på baksidan och två på framsidan – som är att vänta.

Vi vet att OnePlus 6T och Huawei Mate 20 Pro väntas ha tre kameror på baksidan också; det blir intressant att se hur de tre modellerna skiljer sig i bildkvalitet och utförande.

Vad tror du om LG V40 ThinQ – är det en mobiltelefon du kan tänkas köpa? Skriv en kommentar och berätta!