Laga iPhone i Stockholm och rädda bilderna

Skärmen är svart och du får panik. Du hade ju inte laddat över bilderna från födelsedagsfesten till datorn! Vad händer nu? Du kan ta ett djupt andetag och sedan dra igång med operation räddning av telefon och bilder. När du behöver laga iPhone i Stockholm kan du samtidigt rädda det som nu inte syns på skärmen.


Laga iPhone i Stockholm genast

Beroende på vad som har orsakat blackouten kan det vara så att du kan få hjälp med din trasiga iPhone medan du väntar. Det finns problem som går att lösa snabbt. Men det är klart att det också kan vara så att du får vänta. Ibland kanske det inte ens är värt att försöka laga en iPhone i Stockholm trots att det är möjligt.

Men vad händer med bilderna?

Om du inser att det är kört, att din iPhone är så trasig att det är dags för en ny, behöver du inte glömma de senaste bilderna och filmerna. Börja med att vända dig till en iPhone butik som lagar mobiler för att se vad de har att säga om saken.

Kanske får du medhåll om att det inte är lönt att laga iPhonen. Men samtidigt kan du be om att få hjälp med att fiska ut bilder och annat som du inte vill förlora. I en iPhone butik finns experter på iPhone reparationer. De kan alla modeller och vet precis hur bilder lagras och om de kan räddas.

Ibland kan det vara så enkelt att bilderna och mer information faktiskt finns via iTunes om du har kopplat telefonen tidigare till denna tjänst. När du vänder dig till de som kan laga iPhone i Stockholm får du lösningar som du inte ens hade tänkt på!


Viktigt med kvalificerad hjälp

Då du känner dig stressad kanske du googlar hur man kan laga iPhone själv för att få tag i bilder. Du hittar en manual som förklarar hur du gör. Men inse att det här inte alltid är att rekommendera. Du kan ställa till det och till sist förlora precis allting för att du gjorde fel.

Det bästa är att börja med att få din iPhone undersökt av folk som kan fastställa varför den inte fungerar som vanligt. Du kan många gånger få en gratis undersökning. Därpå får du veta vad det skulle kosta att reparera alternativt att enbart fiska ut bilderna från telefonen.

Med tanke på framtiden

När olyckan väl är framme är det lätt att vara efterklok. Men tänk framåt. Om du använder din iPhone flitigt för att ta bilder och filma måste du ha en metod för att spara denna information på annan plats. Det går att synka telefonen med iTunes eller att rent praktiskt ladda över bilderna till en dator med jämna mellanrum.

Tänk igenom hur du sparar dina bilder på en annan plats och hur ofta. Då blir det mindre smärtsamt om du sänker mobilen i vatten, krossar den på trottoaren eller blir av med den en kväll på krogen!