Ladda ner Dishonored: Death of the Outsider helt gratis

Epic Games Store

Dishonored: Death of the Outsider är just nu helt gratis att ladda ner och spela via Epic Games Store. Spelet är kostnadsfritt under en kort period, så det gäller att du skyndar dig om du vill ha spelet.


Det här är långt ifrån första gången ett spel ur Dishonored-serien ges bort helt fritt. Både Epic Games och Amazon har vid flera tillfällen erbjudit både första och andra spelet till gamers världen över.

Lästips: Gratis spel på Epic Games Store hela december (2022)

Erbjudandet går ut den 9 februari klockan 16.00. Om du skyndar dig så sparar du 309 kronor, vilket är normalpriset för Dishonored: Death of the Outsider idag.

Spelet är den tredje i raden och efterföljer Dishonored (2012) och Dishonored 2 (2016). Det är faktiskt inte ett fullfjädrat spel, utan den första och enda expansionen till Dishonored 2. Du hittar expansionen här.


Du axlar rollen som Billie Lurk. Tillsammans med sin gamla mentor Daud ger de sig ut på ett halsbrytande uppdrag på jakten efter den omtalade och gudaliknande varelsen som kallas ”the Outsider”.

På er resa stöter ni på nya fiender att mörda, människor att prata med och områden att undersöka. Ni får även nya uppdrag att slå ut måltavlor längs vägen.