Iphone 6 med 128 GB utrymme – bara i 5.5-tumsmodellen

apple-ios7-iphone

Vill du ha en Iphone 6 med 128 GB lagringsutrymme? Då är det troligtvis bara den större modellen som gäller.

Källor inom industrin pekar på att 128 GB bara kommer att finnas i modellen med 5.5-tumsskärm medan den mindre med 4.7-tums begränsas till 64 GB.

Samtidigt kommer uppgifter om att Apple kan ta bort 16 GB-modellen helt och bara köra på 32 GB, 64 GB samt 128 GB. Därtill tror man även sen tidigare att Apple skruvar upp priserna på sina telefoner, vilket kan ge ett cirkapris på 850 dollar (32 GB) och 1 000 dollar (64 GB).

Andra nyheter som berör Iphone 6 väntas vara användandet av en ny egentillverkade processor i form av A8 (ersätter befintliga A7), tunnare telefonprofil och omdesignade knappar. Vidare kommer givetvis även IOS 8 att följa med från start i de nya modellerna.

Hur tycker ni – är det rätt av Apple att bara ge den större modellen 128 GB utrymme?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.