iPhone 13 billigast – här är priserna

apple iphone 13 2021

Missa inte chansen att köpa din nya iPhone 13 till lägsta möjliga pris. Det finns rejält med möjligheter att skaffa de senaste mobiltelefoner för ned till 500 kronor – om du kan leva med långa bindnings- och avbetalningstider.

Notera två att priserna ständigt ändras och vissa operatörer har erbjudanden som gör att priserna går under vad som står här under. En annan viktig sak är att vi inte använder affiliatelänkar till länkarna här under. Vi får inte en enda krona om du klickar på dem.

Läs mer: Hur vattentålig är iPhone 13? Här är svaret

Så mycket kostar iPhone 13-modellerna hos Apple just nu

Billigast iPhone 13 utan abonnemang

Om du vill ha det lägsta priset, men utan att skaffa med abonnemang, så rekommenderar vi att du kollar Prisjakt. Där finns de flesta (om inte alla) svenska butiker som är återförsäljare till iPhone 13. Och du får alla de lägsta priserna på ett och samma ställe.

Mobiloperatörer som säljer iPhone 13-serien

Tre

Tre erbjuder avbetalning för mobiltelefonen på upp till 36 månader och ett enda abonnemangsval med obegränsad surfmängd inom Sverige (60GB / månad inom EU). Du kan minska tiden du betalar av för mobilen, men då kostar det rejält mycket extra varje månad.

Telia

Telia erbjuder avbetalning på upp till 36 månader och 24 månaders bindningstid på abonnemanget. Prisalternativen nedan gäller med 12GB surfmängd varje månad. Det finns en lägre nivå med bara 2GB surf, men det vågar vi mena inte räcker speciellt långt.

Telenor

Telenor erbjuder avbetalning på upp till 24 månader och från 4GB surfmängd varje månad.

Tele2

Tele2 erbjuder avbetalning på upp till 36 månader och 3GB surf varje månad. Det är den lägsta surfnivån och nästa steg är 12GB för ungefär 60 kronor extra varje månad.

Läs mer: Hur vattentålig är Apple Watch Series 7?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.