Inloggning på SVT Play

svt play logotyp

SVT lanserar stöd för inloggning med personligt konto på SVT Play. Funktionen släpptes i juni 2023 efter en längre periods beta-testning av ett litet antal användare.

Stödet för personlig inloggning betyder att du kan registrera ett konto med din mejladress, med ett Google-konto eller ett Apple-konto. När du kollar på material sparas historiken på kontot och synkroniseras med dina andra enheter.

Lästips: Så laddar du ner från SVT Play

Även hur långt du har tittat på en film eller ett avsnitt synkroniseras. Du kan alltså börja kolla på din surfplatta och fortsätta på TV:n utan att behöva leta efter rätt scen.

Samtidigt kommer stödet för inloggning gör att SVT Play kan ge dig personliga rekommendationer.

SVT kommer att samla data om vad du och andra tittar på som en del av deras strategi kring datainsamling och analys. SVT får bättre kännedom om sin publik och kan använda det vid planering och produktion av kommande program.

Via SVT

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.