Inbox har äntligen stöd för iPhone X

apple-iphone-x-front

Google har uppdaterat e-postklienten Inbox med stöd för iPhone X. Det är i elfte timmen efter att Apple krävt att alla applikationer på App Store måste implementera stödet innan juli månad når sitt stöd.


Den senaste uppdateringen som ger stödet tar Inbox till version 1.3.180617. Ändringsloggen är minst sagt sparsam då enda nyheten faktiskt är stödet för iPhone X.

Inbox för iOS har fått frekventa uppdateringar, men väldigt sällan några nya funktioner eller egenskaper. I det stora hela handlar nästan alla uppdateringar om bugg- och prestandafixar från Google.

Det är något förvånande att Google dröjt så länge med stödet, detta då Gmail fick sitt stöd redan i december 2017. Samtidigt med den uppdateringen fick Gmail stöd för tredjepartsleverantörer av e-post.

Om du vill ladda ner Inbox kan du göra det via länkarna här under:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.