iCloud Photos fungerar nu i Foton-appen för Windows 11

Microsoft Foton iCloud Photos
Foto: Microsoft

Nu fungerar iCloud Photos direkt i senaste Windows 11. Allt du behöver är den senaste versionen av Foton-appen för Windows. Ett stort steg för alla iPhone-älskare som använder en Windows-dator och vill se sina bilder där.


Utrullningen av stödet påbörjades under onsdagen den 10 november och det kan dröja några dagar eller veckor innan just din app får iCloud Photos-stödet.

iCloud Photos integreras för en sömlös upplevelse

I ett uttalande säger Microsoft att ”vi vet att många Windows-användare har fotografier och videor på sina iPhones och vill kunna se dem på sin PC”. Företaget säger också att den nya iCloud Photos-integrationen gör det enklare för de med en iPhone att få direktåtkomst till sina minnen på ett enda, organiserat ställe.

Målet med iCloud Photos-integrationen är att minska bryggan mellan Apples och Microsofts ekosystem, och för att göra upplevelsen med Windows 11 mer sömlös.

It is our aspiration that experiences like this make the things you do every day easier than ever. This announcement is a reflection of our commitment to deliver continuous innovation in Windows to inspire and empower you.

Microsoft

En stor fördel med Microsoft Foton-appen är att du kan se alla dina fotografier och videor i en och samma app. Oavsett om din media finns lokalt på datorn, i molnlagringstjänsten OneDrive eller på Apple iCloud.


Via Softpedia