Hur stort batteri har OnePlus 9 & OnePlus 9 Pro?

Identisk batterikapacitet – men trådlösa laddningen skiljer sig

oneplus 9 official press 2021

OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro har identisk batterikapacitet. Normalt har den lite dyrare, mer kapabla modellen större batteri och längre batteritid. Med OnePlus 9-serien så utmärker sig dock inte Pro-modellen alls på batteridelen.

  • OnePlus 9: 4 500 mAH
  • OnePlus 9 Pro: 4 500 mAh

Båda modellerna har ett fast batteri på 4 500 mAh som inte går att byta själv. För att ersätta batteriet måste du lämna in mobiltelefonen till OnePlus eller en auktoriserad serviceverkstad.


Även snabbladdningen Warp Charge är identisk i båda mobiltelefonerna. Du kan ladda via kabel med upp till 65 watt vilket tar batteriet från 0 till 100 procent på bara 29 minuter.

Vill du använda trådlös laddning så skiljer det sig däremot en del.

  • OnePlus 9: 15 watt
  • OnePlus 9 Pro: 50 watt

För att nyttja den snabba, trådlösa laddningen i OnePlus 9 Pro krävs en speciell trådlös laddare för det. Den heter Warp Charge 50 Wireless och tar batterit från 0 till 100 procent på 43 minuter.

Den medföljande snabbladdaren stöder 65 watt och kan även användas med bärbara datorer som behöver 45 watt över USB-PD eller PPS.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.