Hur mycket kostar OnePlus 7 Pro?

oneplus 7 pro skiss

OnePlus 7 Pro är flaggskeppstelefonen för 2019/2020 från den populära tillverkaren OnePlus. Telefonen har en mindre syskonmodell i OnePlus 7 och kostar från cirka 749 euro när den släpps den 14 maj 2019.

  • Kostar från cirka 7 400 kronor vid lanseringen
  • Vi rekommenderar att du avvaktar recensioner innan du köper telefonen
  • Släpps i tre varianter med olika mängd RAM och lagringsutrymme
  • Nya iPad Pro 2019 förbereder för 5G

OnePlus 7 Pro kommer att släppas i tre varianter. De är rent fysiskt storleksmässigt identiska, men skiljer sig internt på några viktiga punkter.

  • Instegsvarianten av OnePlus 7 Pro har 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme. Prislappen är okänd men beräknas ligga på runt 699 euro.
  • Mellanvarianten kommer att ha 8 GB RAM-minne och 256 GB lagringsutrymme. Denna telefon kostar från cirka 749 euro.
  • Dyraste varianten har 12 GB RAM-minne och 256 GB lagringsutrymme. Här är alltså enda skillnaden mer minne, och denna modellen beräknas kosta runt 819 euro.

Enligt webbsajten Android Central kan prislappen variera med runt en hundralapp beroende på vilket europeiskt land det handlar om. Men räkna med från cirka 7 400 kronor och uppåt för en OnePlus 7 Pro.

Därför ska du inte köpa en OnePlus 7 Pro direkt

OnePlus har tidigare skapat ett rykte om sig att tillverka utmärkta mobiltelefoner i klass med de bästa flaggskeppen, men till lägre priser.

Det enda som inte riktigt hänger med när man jämför med konkurrenterna är kamerorna. Och med tanke på prisökningen för OnePlus 7 Pro så krävs att tillverkaren förbättrar även den punkten – och det rejält.

Vi rekommenderar att du läser recensioner och kollar videor på OnePlus 7 Pro innan du köper modellen. Istället för att förhandsboka är vårt råd att du avvaktar internets synpunkter och tankar om telefonen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.