Hur mycket kostar Apple EarPods? Här är nya priset för 2020/2021

apple earpods

Efter beslutet att inte längre skeppa hörlurar och strömadapter med nya generationens iPhone-modeller så sänker Apple priset på Lightning-hörlurarna EarPods. Hörlursmodellen kostar nu 36 procent mindre än tidigare.


Nya iPhone 12-serien använder fortfarande Lightning-porten, trots att Apple gått över till USB-C i både iPad Pro-serien och alla sina bärbara datorer. Vill du inte skaffa trådlösa hörlurar måste nu köpa till dessa separat från din iPhone 12-telefon.

Apple säljer den tidigare medföljande EarPods-modellen för 225 kronor idag. Det är en prissänkning med 36 procent från 350 kronor som det tidigare priset var.

Det kan jämföras med det idag lägsta priset på Prisjakt som är 198 kronor exklusive frakt.

Det är betydligt lägre än vad AirPods-serien kostar idag. Billigast är andra generationens AirPods med vanligt laddningsetui för 1 299 kronor, följt av samma modell med trådlöst laddningsetui för 1 799 kronor.


Toppmodellen AirPods Pro låter bra – men kostar många kronor

Vill du ha toppmodellen AirPods Pro kostar den 2 129 kronor. Tänk bara på att priserna togs den 14 oktober 2020 och kan ha ändrats när du läser det här.

Apple EarPods är inte så dåliga som man skulle kunna tro med tanke på den låga prislappen. Recensenter har hyllat hörlurarnas enkla design, smidiga kontroller och ljudet som är åtminstone hyggligt för sina kronor.

Samtidigt kritiseras EarPods-modellen för dålig isolering och opålitlig återgivning av bas och diskant (på grund av passformen som skiljer sig mellan olika öron).