Hur många Apple AirTag fungerar till samma Apple-konto?

Maximalt 16 AirTags på samma Apple ID

Apple AirTag

Undrar du hur många AirTags du kan ansluta till ditt Apple-konto? Man skulle kunna tro att det är hur många som helst, men så är det faktiskt inte.

Apple AirTag är ett utmärkt sätt att hålla reda på dina viktigaste prylar i hemmet. Från nyckelknippan till handväskan och plåpnboken.

Lästips: Apples nya fjärrkontroll till Apple TV saknar stöd för Ultra Wideband

Men du kan inte hålla reda på hur många prylar som helst. Åtminstone inte med ett och samma Apple ID. Apple har lagt in en begränsning på hur många AirTags du får registrera.

Det maximala antalet är 16 stycken på samma Apple ID.

Anledningen till begränsningen är inte klarlagd idag. Det är Apple-profilen Kaiann Drance som bekräftar antalet till webbsajten MacRumors.

Varje AirTag kostar 350 kronor medan ett fyrpack kostar 1 195 kronor.

Om du maximerar antalet på ditt konto med enkelköp så stannar slutpriset på höga 5 600 kronor. Köper du fyrpacken blir det lite billgare med bara 4 780 kronor. En skillnad på 15 procent.

Du kan läsa mer om Apple AirTag och köpa bluetooth-spåraren på Apples officiella webbsajt.

Lästips: Apple AirTag kan använda NFC och Bluetooth – fungerar med Android

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.