Hub Keyboard – tangentbord till Android & iOS med Office 365-stöd

Microsoft Hub Keyboard

Microsoft har lanserat ett nytt tangentbord för Android och iOS kallat Hub Keyboard. Applikationen är ett resultate från Microsoft Garage som utvecklar konceptappar och i det här fallet gick resultatet långt bortom koncept och tog en mer färdig form.


Hub Keyboard kommer i skrivande stund endast med engelskt språkstöd så alla vi som önskar ett svenskt tangentbord får vänta lite till. De som däremot nöjer sig med engelskan har en del spännande funktioner att hämta.

Som stöd för att se dokument på Office 365 direkt vid tangentbordet. Bara att logga in i Hub Keyboard och sen komma åt dokument och kontakter på Microsofts tjänst direkt via tangentbordet.

Det har även lagts in stöd för att se de senaste kopierade objekten till urklippshanteraren. Här ser man all text som har kopierats vilket gör det praktiskt att hämta långa urklipp som kan återanvändas flera gånger.

Microsoft Hub Keyboard


Även om Hub Keyboard inte stöder svenska så finns möjligheten att översätta skriven text till andra språk med en inbyggd översättare, givetvis använder den Microsoft Translator för detta.

Det är tydligt att Microsoft har gjort riktigt spännande lösningar och byggt in innovativa lösningar för att ge användarna något som inte tidigare funnits med andra applikationer.

Vi ser helt klart fram emot att få allt detta med svenskt språkstöd i framtiden.

Hub Keyboard laddar du ner till Android eller iOS via de officiella appbutikerna.