HTC One X+ har fått Android 4.2.2 & Sense 5.0

htc-one-x-plus

HTC One X+ har uppdaterats med Android 4.2.2 och Sense 5.0. Trots att ett stort antal exemplar av flaggskeppet One ännu inte har fått den uppdateringen så väljer man alltså att släppa ny mjukvara till One X+ som är betydligt äldre.

Uppdateringen gör i det närmaste om One X+ till en lite sämre variant av HTC One, komplett med BlinkFeed många fler funktioner. Bland de lite mer nämnvärda finns en ny typ av låsskärm, nya kamerafunktioner och batterimätare i statusbaren.

Givetvis följer det även med alla optimeringar som gjorts i Android 4.2.2 av Google och allt nytt i Sense 5.0 som ska lyfta företagets egna gränssnitt. För att uppdatera kan du gå till Inställningar > Om > Mjukvaruuppdateringar och söka därifrån.

Har du fått uppdateringen till din HTC One X+? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.