House of Cards – säsong två är äntligen släppt på Netflix

house-of-cards-sasong-2

House of Cards fick enormt gensvar när Netflix släppt sin egenproducerade serie och nu finns säsong två att se.

Precis som tidigare finns alla avsnitt tillgängliga direkt och allt som behövs är en aktiv prenumeration på Netflix-tjänsten.

Här är Netflix egna beskrivning av nya säsongen:

Ingenting kan stoppa den listiga och hänsynslösa kongressledamoten Francis Underwood (spelad av Oscar®-vinnaren Kevin Spacey) och hans minst lika makthungriga fru Claire. Detta politiska drama utspelar sig i moderna Washingtons salar där avundsjuka, sex, kärlek och korruption härjar fritt. Kate Mara och Corey Stoll medverkar i David Fincher (The Social Network) och Beau Willimons första originalserie.

Som vi tidigare har nämnt här på Tekniksmart så blir det även en tredje säsong med Kevin Spacey som Francis Underwood. Bara att hålla tummarna för en inte alltför avlägsen lansering, men räkna dock med en bit in i 2015 innan S3 blir aktuell.

För att börja titta på andra säsongen av House of Cards kan du använda denna länk.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.