House of Cards får en tredje säsong

house-of-cards-season1

Går du och väntar på att andra säsongen av House of Cards ska ha premiär?

Då får du allt vänta lite till och medan du gör det kan vi kort meddela att en tredje säsong är på gång.

Det har varit en utdragen förhandlingsprocess, men nu ska det alltså vara klart.

Visste du att House of Cards blir första serien på Netflix som visas i 4K-upplösning? Filmtjänsten kommer att storsatsa på högre upplösningar och det kan bli riktigt intressant att se vilken kvalitet som kan erbjudas.

House of Cards – en prisbelönt serie

Förutom att sen tidigare ha en Emmy med i bagaget så kan House of Cards även ståta med en Golden Globe. Den sistnämnda gick till Robin Wright för bästa kvinnliga huvudroll i ett tv-drama.

För den som undrar vilken roll det hela gäller så kan nämnas att hon är fru till Kevin Spacey i serien – eller Frank Underwood som han heter där.

Den 14 februari har andra säsongen premiär och för några lyckliga få kan den inte bara visas i Super HD (1 920 x 1 080) utan även 4K.

Via Array

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.