Hogwarts Legacy försenas igen – släpps tidigt 2023

Hogwarts Legacy

Problemen fortsätter att hopa sig för hett efterlängtade Hogwarts Legacy. Efter de tidigare förseningarna så tvingas Warner Bros att senarelägga lanseringen ytterligare en gång, och nu har spelet skjutits så långt på framtiden att vi får vänta till 2023.

Tacksamt nog (om den nya tidsplanen håller) så kanske spelet släpps redan i februari nästa år. Om vi har otur så måste Warner Bros och spelstudion bakom Hogwarts Legacy skjuta på det ytterligare en gång. Frågan är om spelarnas intresse då finns kvar.

Lästips
Hogwarts Legacy – 14 minuter lång trailer

Speciellt segt är det för dig med en Nintendo Switch. Februari-lanseringen är bara bekräftad för PC, Xbox och Playstation. Till Switch-konsolerna har vi inte ens ett planerat lanseringsdatum än.

Meddelandet om den försenade lanseringen lades ut på det officiella Twitter-kontot för spelet. Där skriver man att teamet som arbetar med Hogwarts Legacy är otåliga med att få ut spelet till alla gamers, men samtidigt att de måste ha lite mer tid på sig för att finpolera spelet.

Vi ser hellre att spelet skjuts på framtiden och får de finpoleringar som behövs snarare än att det blir Cyberpunk 2077 av det hela. Så optimera och fixa så mycket ni bara vill Warner Bros, för vi gamers har absolut ingen brådska.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.