Hogwarts Legacy: 100+ sidouppdrag som påverkar huvudberättelsen

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har fler än 100 sidouppdrag som alla kan påverka huvudberättelsen. Beroende på vilka du gör och hur du utför dem så kommer den övergripande uppdragslinjen att ändras. Det betyder att vad du upplever inte nödvändigtvis är exakt samma som dina kompisar.

Målet är att ge spelarna en unik chans att styra berättelsen på ett sätt som gör just deras upplevelse unik. Hur du bemöter karaktärer i spelet påverkar hur de reagerar på din närvaro och dina dialoger med dem längre fram under spelets gång.

Hogwarts Legacy fokuserar stort på dialoger som ett sätt att driva handlingen framåt. Ibland får du indikationer på hur dina val av dialoger har påverkat spelets berättelse, men i många fall får du aldrig veta något. Nämnvärt är dock att inte alla val påverkar spelets slut.

Det finns inga indikationer på hur många olika slut som Hogwarts Legacy faktiskt har. Spelstudion Avalanche Studio har valt att lägga locket på så vi får snällt upptäcka det själva. Räkna med att någon entusiastisk YouTuber har svaret bara några dagar efter att spelet släppts.

Andra spännande detaljer som faktiskt är bekräftade att du kan simma med din karaktär i Hogwarts Legacy. Quidditch kan du glömma eftersom spelets berättelse indikerar att sporten är bannlyst i Harry Potter-universumet. Alohomora-besvärjelsen återkommer också, men i form som ett minispel för att låsa upp dörrar och lås.

Via Dualshockers

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.