Heartstone – här hittar du öppna betan!

blizzard-heartstone-logo

Äntligen har Blizzard släppt en öppna betan av Heartstone i Europa och det bara dagar efter att den drog i gång i USA. Den som vill kan alltså nu ladda ned spelet direkt via Battle.net och köra igång redan idag – installationsfilen är bara på 200 MB och du kan ladda ned den här.

Tänk på att spelet fortfarande är under utveckling och att servrarna kan krascha under den väntade anstormningen av spelare. Det har även meddelats att nya spelare kan stoppas från att registrera sig mot betan om det blir för tung belastning – åtminstone temporärt stoppade.

Heartstone presenterades på PAX East i mars förra året, den stängda betan släpptes senare i augusti och det var ett riktigt stort intresse när BlizzCon gick av stapeln.

Personligen tänker jag sätta tänderna i det här spelet så fort det släpps, men innan dess får alla andra se till att göra det bättre med sina buggrapporter och stresstester. Kommer du att spela Heartstone när det släpps – eller planerar du kanske för att testa betan?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.