HBO: Det blir en säsong 2 av The Last of Us

The Last of Us

Det var knappast någon högoddsare att The Last of Us skulle få en andra säsong, men nu är det bekräftat av HBO själva. Joel och Ellie kommer tillbaka för ännu en spännande omgång – men du får vänta ett bra tag om du vill se säsong 2.

Faktum är att det i skrivande stund bara har släppts två av nio avsnitt till första säsongen. När det nionde avsnittet är släppt så har vi tagit oss igenom berättelsen i hela första spelet. Det betyder att andra säsongen ger oss berättelsen i det andra spelet.

Frågan är hur många avsnitt vi får i säsong 2 och om de tänker täcka hela andra berättelsen i ett svep. Eller om de delar upp det på säsong 2 och 3.

Bella Ramsey har tidigare hintat om att det blir en andra säsong. Då var det bara lösa rykten, men med officiellt besked från HBO så är det nu definitivt.

The Last of Us har fått lysande recensioner. Inte bara från gamers som har kört spelet, utan vanliga serietittare.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.