Här är första trailern till TV-serien om Halo

halo infinite master chief 2021
Bild från Halo Infinite

Under 2022 släpps tio avsnitt i den första TV-serien om spelserien Halo. Serien handlar om mänsklighetens kamp mot utomjordingarna The Covenant och precis som i spelen får vi följa vår favoritspartan, The Master Chief.

TV-serien är regiserad av Steven Spielberg och förutom The Master Chief, eller Spartan 117 som han även kallas, så får vi även se välbekanta ansikten som Dr. Halsey och den artificiella intelligensen Cortana (nej, inte DEN Cortana i Windows).

Master Chief spelas av Pablo Schreiber som bland annat gjort sig ett namn med filmer som Skyscraper (med Dwayne Johnson), huvudrollen i Den of Thieves och 13 Hours. Han har även varit med i serier som Law & Order: Special Victims Unit, Ironside, Weeds och A Gifted Man.

Natascha McElhone axlar rollen som Dr. Halsey. Hon är känd från filmer som Ronin och Truman Show. Hennes större roller kommer från serier som Californication (med David Duchovny från X-files) och Designated Survivor (med Kiefer Sutherland).

Cortana spelas av Jen Taylor som även har gjort rösten till AI:n och Dr. Halsey i Halo-spelen. Hon har även röstskådespelat för andra speltitlar som Destiny och Destiny 2, Star Wars: The Old Republic, Left 4 Dead 2 och F.E.A.R 2. Det är bara ett axplock från en mycket lång lista med spel där Jen har varit med och röstskådespelat.

Andra namn som du kanske känner igen är Bokeem Woodbine, Yerin Ha, Shabana Azmi, Olive Gray och Charlie Murphy. Hela listan med skådespelare som är med i TV-serien om Halo hittar du här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.