Gratis spel från Rockstar om du köpt GTA Triology

Välj ett av fem spel eller virtuell valuta i GTA / Red Dead Online

gta triology 2021

Om du har köpt GTA Triology så har du ett gratisspel som väntar på dig. Rockstar erbjuder ett helt kostnadsfritt spel till alla som kört “Definitive Edition” på PC – och du har fram till den 5 januari 2022 på dig att hämta spelet.

Du får inte välja precis vilket spel som helst. Urvalet är begränsat, men det finns några utmärkta spel på listan och du kan även välja virtuella pengar för spel som GTA Online och Read Dead Online om du hellre vill det.

Läs mer: Alla fusk-koder till GTA III, Vice City & San Andreas Definitive Edition

Spelen som omfattas av gratiserbjudandet är GTA V Premium Edition, GTA IV Complete Edition, L.A. Noire, Bully: Scholarshop Edition och Max Payne. Fem spel alltså, vilket får sägas vara en snål skara, men det är bra spel rakt igenom.

Anledningen till att köpare och spelare av GTA Triology får välja ett spel är ren skadekontroll från Rockstars sida. Kritiken mot spelpaketet har varit minst sagt hånfull på grund av de många problem som uppstått för spelare.

En intressant detalj är att du verkar kunna behålla ditt gratisspel även om du begär en återbetalning för GTA Triology i efterhand. En schysst deal alltså om du ändå planerar att lämna tillbaka spelet för alla dess knepigheter.

För att ta del av gratisspelet så måste du ha köpt GTA Triology via ditt Rockstar-konto och logga in här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.