Gratis Apple Music i 6 månader med HomePod mini

Apple erbjuder gratis Music i 6 månader – INNAN Homepod mini är släppt i Sverige

Apple HomePod mini
Foto: Apple

Allt pekar just nu på att HomePod mini ska släppas i Sverige. Först kom indikationer från svenska Apple-användare som har fått minihögtalaren för att testa Siri, och nu rapporterar en användare på forumet Bubblan om ännu en indikator.

Uppdatering 2021-01-18: Nu har även vi fått en avisering om gratiserbjudandet och Apple annonserar om erbjudandet på sin egen webbsajt. Det rör sig alltså om en bredare kampanj alternativt är ett misstag av Apple med tanke på att högtalaren inte är släppt än. Mer information följer.


Enligt uppgift har användaren fått en avisering i mobilen med erbjudandet om sex månaders gratis Apple Music med HomePod mini. Och det är så klart ett erbjudande som Apple inte kan ge utan att officiellt ha minihögtalaren i Sverige.

Skärmdumpen från Bubblan-användaren ger oss en vink om ett fint erbjudande till alla som köper en HomePod mini, men tänk på att det aldrig finns några garantier. Apple kan välja att försämra eller helt ta bort erbjudandet.

apple music 6 manader homepod mini se 2022
Skärmdump på erbjudandet från Apple.

Även om HomePod mini inte är släppt (officiellt) i Sverige så finns högtalaren att köpa från flera svenska återförsäljare. Bland annat Proshop och Scandinavian Photo. Priset är från cirka 1 100 kronor enligt Prisjakt.

Det är oklart vilken prislapp Apple sätter på HomePod mini när den släpps officiellt. Inte heller vet vi exakt när minihögtalaren kommer hit.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.