Google Play Music och Play Movies nu även i Sverige

google-play-music

Äntligen har Google lanserat sina båda mediatjänster Play Music och Play Movies även i Sverige.

Man kan nu använda Google Plays All Access med obegränsad musiklyssnande för endast 79 kronor per månad. Är man inte nöjd med utbudet som erbjuds så finns möjligheten att även skapa listor med egna musikfiler från hårddisken.

När det gäller filmtittandet på Play Movies så är det ingen prenumerationstjänst utan man får betala från 29 kronor per film som man vill se. Inget Netflix-stuk här inte.

I samband med lanseringen av de båda tjänsterna så har Google tillfört språkstöd för hela 40 nya språk – inklusive svenska.

Den som vill testa musiktjänsten kostnadsfritt kan göra detta under 30 dagar, därefter så börjar Google att dra pengar från det betalkort som man måste registrera (eller redan ha registrerat).

Vad tycker ni – är det här något att prova?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.