Google Home Hub / Nest Hub släpps i Sverige den 28 maj

google-home-hub-1

Google Home Hub släpps i Sverige – och döps om till Nest Hub. Det betyder också att vi äntligen får svenska som språkstöd, och prislappen landar kring 1 500 kronor.


Det dröjde nog länge, men äntligen bekräftas att Home Hub landar även på svenska marknaden.

Google döper samtidigt om Home Hub till Nest hub och bäddar in produkten i Nest-serien med bland annat säkerhetskameror.

Lansering av Nest Hub i Sverige sker den 28 maj 2019 med en prislapp på 1 499 kronor. En av de första butikerna att få produkten är Elgiganten som även satsat stort på flera andra Google Home-produkter sen tidigare.

Och vi kan helhjärtat rekommendera den lilla prylen med sin ljusstarka 7-tumsskärm. Den är en fantastisk följeslagare i såväl sovrummet som vardagsrummet och köket.


En liten 7-tumsskärm som kan göra mycket

Du kan visa recept, titta på videor via YouTube, strömma musik från din mobiltelefon och visa senaste bilderna från Google Foton. Bara för att nämna några praktiska saker som vi själva gör.

Lästips: Så väljer du rätt Google Home-högtalare

Hittills har man tvingats importera från butiker i exempelvis England eller köpa på andrahandsmarknaden. Och priserna har inte sällan stuckit iväg till mer än 1 700 kronor med frakt. För att inte tala om långa frakttider.

Med lanseringen i Sverige går priserna ner en del och du slipper betala dyra fraktkostnader. Bara gå till din lokala Elgiganten-butik eller köp via internet.