Google+ för IOS – nu med stöd för Iphone 6 & Iphone 6 Plus

Google+ Logo


Stöd för Iphone 6 & Iphone 6 Plus

Med i uppdateringen följer även utökat stöd för IOS 8 och det betyder att man nu har tillgång till funktionen Extensions även med Google+. Det betyder att man kan dela material direkt till sajten utan att ens behöva öppna appen på telefonen.

Google+ 4.8.0 som är den i skrivande stund senaste versionen kommer även med de sedvanliga stabilitets- och prestandafixarna. Ospecificerade sådana men alltid klart välkomna.

Nu kanske det är några som ställer sig frågan – Google+, är det verkligen någon som använder sajten? Finns inte alls på Facebook idag?

På det kan vara enkelt svara att jo, det är mängder av användare som är aktiva på Google+ idag. Fler än 300 miljoner närmare bestämt. Betydligt färre än Facebook som har över en miljard användare, men det är ändå en respektabel siffra för vilket socialt nätverk som helst.


I augusti stannade varje besökare i snitt 3.46 minuter på sidan, varje månad använder fler än 20 miljoner besökare en mobil enhet på sajten och 70 procent av alla stora varumärken finns representerade på Google+.

Ladda ned Google+ för IOS här.