Fungerar JAYS f-Five True Wireless med Android eller iOS?

jays f jays true wireless headset vita 2020

De trådlösa hörlurarna JAYS f-Five True Wireless är multifunktionella och fungerar med såväl mobiltelefoner som surfplattor och datorer. Här berättar vi vilka som stöds.

JAYS f-Five True Wireless är som namnet antyder trådlösa och använder Bluetooth för att ansluta till din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Modellen har en räckvidd på upp till tio meter och stöder nyare Bluetooth 5.0-standarden.

JAYS f-Five True Wireless fungerar med både Android och iOS utan problem. Hörlurarna behöver ingen kompanjon-app för optimal användning. Du behöver bara parkoppla dem på normalt vis till din enhet och köra igång.

Med touchkontrollerna på hörlurarna kan du aktivera antingen Google Assistant (Android) eller Apple Siri (iOS). Båda assistenterna stöds med de inbyggda mikrofonerna i hörlurarna.

Du kan även ansluta dina JAYS f-Five True Wireless till Windows 10 och macOS om du vill. Så länge datorn har Bluetooth så fungerar det felfritt, och det behöver inte vara Bluetooth 5.0. Bluetooth-standarden har full bakåtkompatibilitet som säkerställer användning mellan olika versioner.

FAQ

Vilken Bluetooth använder JAYS f-Five?

Bluetooth 5.0.

Fungerar JAYS f-Five med iOS?

Ja, JAYS f-Five är anpassade för iPhone / iPad och Apple Siri.

Fungerar JAYS f-Five med Android?

Ja, JAYS f-Five är anpassade för mobiltelefoner med Android.

Fungerar JAYS f-Five med Windows 10?

Ja, JAYS f-Five fungerar med Windows 10.

Fungerar JAYS f-Five med macOS?

Ja, JAYS f-Five fungerar med macOS.

Har JAYS f-Five stöd för Google Assistant / Siri?

Ja, JAYS f-Five är fungerar med mobila assistenter som Assistant och Siri.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.