Hur lång batteritid har JAYS f-Five True Wireless?

jays f jays true wireless headset vita 2020

JAYS f-Five kommer inte att imponera om du vill ha trådlösa hörlurar med bra batteritid. Här förklarar vi varför JAYS f-Five inte är rätt för dig om du vill använda dina trådlösa hörlurar hela dagen.

Den officiellt angivna batteritiden för JAYS f-Five är fyra timmar med batterierna i in-ear-lurarna och 18 timmar totalt med laddningsetuit.

Det kan jämföras med AirPods Pro som ståtar med 24 timmar totalt, eller 4.5 timme per tillfälle. Och Samsung Galaxy Buds Live som klarar hela åtta timmar per laddning eller 29 timmar med laddningsetuit (utan Bixby aktiverad).

JAYS f-Five ligger i underkant för vad vi menar är acceptabelt, Anledningen är inte bara att batteritiden är dålig direkt när du köper de trådlösa hörlurarna, utan för framtida bruk.

Du kan inte byta batterier i dina JAYS f-Five. Batteritypen är lithium-ion vars kapacitet minskar med tiden. Så fyra timmar idag riskerar att vara betydligt lägre om ett eller två år.

Om du kan få tag på JAYS f-Five till rabatterat pris så är den dåliga batteritiden inte nödvändigtvis speciellt dåligt. Men undvik att köpa de här hörlurarna till fullpris (rekommenderat är cirka 800 kronor) om du värdesätter bra batteritid.

Batterispecifikationer för JAYS f-Five

Hörlurarna
Total batteritid per laddning4.5 timme
Laddningstid (0 till 100%)1 timme
Standbytid90 dagar
Laddningsetuiet
Total batteritid per laddning18 timmar
Laddningstid (0 till 100%)1.5 timme
Standbytid90 dagar
Anslutning
LaddningskontaktUSB-C
Medföljande kabelUSB-C
jays f jays true wireless headset vita 2 2020

FAQ

Hur lång batteritid har JAYS f-Five?

4.5 timme med batteriet i hörlurarna och totalt 18 timmar med laddningsetuit.

Har Jays f-Five True Wireless in-ear snabbladdning?

Nej. JAYS f-Five stöder inte snabbladdning. Det tar 1.5 timme att ladda från 0 till 100 procent.

Vilken laddningskontakt använder JAYS f-Five?

Laddningsetuit till JAYS f-Five använder USB-C.

Följer det med laddningskabel med JAYS f-Five?

Ja, det medföljer en kabel för USB-C till laddningsetuit.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.