Försvunna ringsignaler med IOS 8.1.1 – så här får du tillbaka dem

Iphone 6


Försvunna ringsignaler – här är lösningen

Har du uppdaterat din Iphone med IOS 8.1.1 och märkt att såväl meddelande- som ringsignaler mystiskt har försvunnit?

Misströsta inte – du är inte ensam och det är enkelt att få tillbaka dem igen.

Det enklaste är att synkronisera enheten med Itunes och kryssa för rutan ”Sync Tones”. Innan du börjar synkronisera bör du kontrollera så alla låtar listas i Itunes då de kommer att ersätta de befintliga i telefonen (eller obefintliga närmare bestämt).

Om inte en synkronisering fungerar kan du återställa din Iphone via Icloud eller Itunes. Även om din telefon faktiskt har kvar alla ringsignaler då de bara döljs för dig på grund av en bugg så kan en återställning lösa problemet.


Köp inte dem igen

Har du köpt ringsignaler via Itunes ska du INTE köpa dem på nytt. Du har redan köp rätten att använda dem, så du behöver inte göra om det igen. Dessutom, skulle du trots allt göra ett köp är chansen stor att berörda ringsignaler döljs precis som tidigare. Att köpa om löser inget.

Så här säkrar du dina ringsignaler

Om du vill säkra dig om att alltid har dina ringsignaler redo om något skulle hända igen så finns ett enkelt sätt. Säkerhetskopiera dem med Itunes bara så finns de i din dator. Sen kan du bara synkronisera dem mot din Iphone när behovet skulle uppstå.