Första bilderna på Samsung Galaxy Buds 2 Pro

samsung galaxy buds 2 pro leaked evan blass

Går du och väntar på att Samsung Galaxy Buds 2 Pro ska släppas? Du är inte ensam då det är många som hoppas att hörlurarna snart ska introduceras på marknaden.

Redan innan Samsung har presenterat sina nya hörlurar så har vi sett en hel rad med läckor som avslöjar främst detaljer om modellen. Men några tydliga bilder har inte funnits.

image

Åtminstone fram tills nu. Kända läckaren Evan Blass säger sig ha fått tag på renderingar som visar den kommande hörlursmodellen. Och vad vi kan se så tänker inte Samsung ge oss några större överraskningar.

Designmässigt så handlar det om äkta, trådlösa in-ear-lurar med en kurvad design som har inbyggda mikrofoner och närhetssensor. Färgerna som gäller är grafitgrå, lila och vit (det kan tillkomma fler färger).

Via 91mobiles

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.