Finns Grand Theft Auto V på Xbox Game Pass? Svaret är: JA!

gta v enhanced 2022 city

Det kanske största spelet som någonsin släppts – Grand Theft Auto V – finns äntligen på Xbox Game Pass igen.

Spelet som initialt släpptes för Playstation 3 och Xbox 360 har nylanserats vid flera tillfällen för att dra nytta av senare generationers hårdvara. Nu senast optimerad för Playstation 5 och Xbox Series X.

Spela Grand Theft Auto med Xbox Game Pass här

Alla framsteg sparas i molnet

När du skaffar Grand Theft Auto V via Xbox Game Pass så är det viktigt att tänka på hur du behåller tillgången till spelet. Så fort du slutar betala för tjänsten så förlorar du åtkomsten till spelet.

Du måste ha en aktiv prenumeration på Xbox Game Pass så länge du vill spela.

Om du slutar att betala för Xbox Game Pass så sparas alla dina framsteg i molnet på Microsofts servrar. Du kan alltså ha ett uppehåll och fortsätta exakt där du slutade sist utan att något går förlorat.

Köp Grand Theft Auto V

Om du hellre vill köpa spelet så går det ofta att köpa till rabatterat pris. Just nu är priset 419 kronor för normalutgåvan och 639 kronor för det större bundle-paketet.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.