Feeder 4.0 är släppt med design för Big Sur, iCloud-stöd och Apple Podcasts

feeder 4 2020

RSS-läsaren Feeder har uppdaterats till version 4.0. Den nya versionen bjuder på många nyheter och förbättringar – bland annat en omarbetad design och stöd för Big Sur.


Feeder 4 är knappast en billig app. Den kostar hela 479 kronor att köpa. Men då slipper du visserligen månadsprenumerationer som så många andra appar använder idag.

För 479 kronor får du den fjärde och senaste versionen av RSS-läsaren. Den har omarbetats i grunden för att både ha stöd för Big Sur, och ha en design som matchar hur Apples senaste operativsystem ser ut.

Den nya designen betyder i praktiken att sidopanelen nu visas i full-längd och ikonerna har blivit färgkodade. Andra designändringar är att verktygsfältet har fått sektioner, listorna har blivit snyggare och sökfältet kan kollapsa för att ta mindre plats.

Feeder 4.0 kan synkronisera med iCloud

Utseendet är så klart inte allt. Det har hänt mycket under huven också.


Som att Feeder 4.0 äntligen stöder synkronisering över iCloud. På så vis kan du ta med dina listor mellan olika enheter om det behövs. Allt synkroniseras helt automatiskt.

Feeder 4.0 är också ett steg bort från iTunes. RSS-läsaren använder istället Apple Podcasts. Och givetvis synkroniseras allt med iCloud så att Feeder visar samma som Podcasts i din mobiltelefon eller på surfplattan.

Priset för Feeder 4.0 är som ovan nämnt 479 kronor. Om du redan har köpt Feeder 3 kan du uppgradera till halva den kostnaden, och om du köpte Feeder 3 inom det senaste åren får du nya versionen kostnadsfritt. Du kan läsa mer om uppgraderingen här.

För fler bilder och en komplett ändringslogg för Feeder 4.0 kan du besöka tillverkarens webbsajt här.