Fallout: New Vegas Ultimate Edition – gratis på Epic Games Store

Epic Games Store

Nu kan du skaffa Fallout: New Vegas Ultimate Edition helt kostnadsfritt. Spelet är nämligen gratis under en kort period om du skaffar det via Epic Games Store.

Fallout: New Vegas anses vara det kanske bästa spelet som någonsin gjorts i Fallout-serien. Om det stämmer får du själv avgöra, men vi på Tekniksmart vill nog mena att Fallout 2 är några steg vassare ändå.

Ultimate Edition-versionen av Fallout: New Vegas inkluderar alla expansioner som släppts till spelet. Här är den fullständiga listan samt en beskriving för varje DLC:

  • Dead Money: Lockad in i en fälla som maskerar sig som Sierra Madre Casino, kastas du in i ett högriskspel där du måste samarbeta med tre andra förlorade själar om du vill överleva.
  • Honest Hearts: En expedition till Utahs Zion National Park går fruktansvärt fel och du blir indragen i ett krig mellan stammar och inblandad i en konflikt mellan en nykanaanitisk missionär och den mystiska Brinnande Mannen.
  • Old World Blues: Transporterad till Big MT-forskningskratern, rekryteras du av Think Tank för att rädda dem från deras egna vetenskapliga experiment som har gått fruktansvärt ur kontroll.
  • Lonesome Road: Ulysses, den ursprungliga Kurir Sex, kontaktar dig och lovar att svara på varför han vägrade att leverera Platinum Chip vid starten av Fallout: New Vegas, men endast om du gör en sista resa in i de farliga kanjonerna i Divide.

Eftersom spelet släpptes 2010 så får du inte den bästa grafiken någonsin i ett PC-spel. Faktum är att spelet på sina håll känns riktigt rudimentärt designad rent grafiskt sett, men det gör inte mycket eftersom du får en fantastisk berättelse som drar in spelaren direkt.

Och om du inte är nöjd med hur spelet ser ut så finns mängder av moddar som hjälper dig att pressa upp grafiken en hel del.

Vi vet att det finns ett intresse för en så kallad remaster-version där spelstudion som en gång släppte Fallout: New Vegas uppgraderar grafiken med en officiell nylansering. Men huruvida det sker återstår att se, och då lär du inte få spelet gratis som idag.

Passa på att ladda ner Fallout: New Vegas helt gratis via Epic Games Store. Senast den 1 juni måste du skaffa det – sen får du öppna plånboken igen, så det är snabba ryck som gäller!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.