Facebook uppdaterar Windows 10-appen med förbättringar

Facebook Logo 950x500

Facebook har uppdaterat sin applikation för Windows 10 Mobile med sex välkomna förbättringar. Många hade nog hoppat på att vi skulle få se Reactions med den utökade gilla-funktionen som finns till Android, iOS och webbläsaren — men det är inget som dyker upp med denna uppdatering.


Istället får vi de traditionella småförbättringarna som gäller nyhetsflöde, synkronisering av kontakter och visning av notifikationer. Facebook har även gjort stabilitetsförbättringar samt gjort det mer praktiskt att dela inlägg på det sociala nätverket. Och så har vi de vanliga, ospecificerade buggfixarna.

Versionsnumret att hålla koll på är 10.2.103.0 vilket är en ökning från förra veckans 10.2.102.0. Det är oklart varför Facebook inte har implementerat stöd för Reaction men det är mer tradition än något annat att applikationer till Windows-plattformen får vad Android och iOS haft i månader betydligt senare.

Extra oroande är det givetvis att Facebook-applikationen är i betaversion och det är en indikation på vad som kommer i den färdiga versionen. Om Reactions inte finns med i betan så lär det dröja riktigt länge innan de kommer till Windows 10 Mobile i framtiden.

Vilka funktioner skulle du helst se till Facebook-appen i Windows 10 Mobile? Skriv gärna en kommentar och berätta!