Expansionen Cyber Heist släpps till The Ascent

the ascent cyber heist 2022

Cyberpunk-inspirerade The Ascent får en expansion som lägger till nya uppdrag och stöd för närstridsattacker.

Expansionen heter Cyber Heist och nej, den är inte gratis. Den 18 augusti är släppet och du får snällt betala ungefär en hundring om du vill ha den.

Cyber Heist lägger till både fler huvuduppdrag och sidouppdrag som förlänger spelupplevelsen. De utspelar sig i ett nytt område som är en Malhorst-Gelb-arkologi.

Tacksamt nog för spelarna så inkluderas flera nya fiender, nya karaktärer att prata med och flera nya områden.

Dessutom lägger Cyber Heist till en rad nya vapen och tech-förmågor att släppa lös på motståndarna i The Ascent. Bland annat närstridsattacker i både enklare och mer avancerad form.

Du kan köpa The Ascent som fristående spel, i paket med Cyber Heist med alla tidigare DLC-släpp (paketet kallas då Cyber Edition) alternativt bara köpa expansionen för 10 euro. Spelet hittar du på Steam för PC här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.