Elden Ring: Shadow Of The Erdtree – första expansionen är här

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Bild: FromSoftware

FromSoftware har äntligen presenterat Shadow Of The Erdtree – den första expansionen till hyllade Elden Ring.

I ett meddelande på Twitter skriver spelstudion att ”Den kommande expansionen Elden Ring Shadow of the Erdtree är under utveckling. Vi hoppas att du ser fram emot nya äventyr i The Lands Between”.

Spelstudion passade även på att dela den bild du ser till artikeln. En tidig förhandstitt på vad vi har att vänta oss.

Lästips: Systemkraven för Elden Ring på PC (minimum 12GB RAM)

Just nu saknas mycket information om expansionen Shadow Of The Erdtree. Men vi vet åtminstone att den släpps till alla plattformar där Elden Ring finns att spela (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam).

Shadow Of The Erdtree är INTE gratis

Shadow Of The Erdtree kommer inte att vara kostnadsfri även om du redan äger Elden Ring. Vill du ha gratis innehåll så får du nöja dig med redan släppta ”Colosseum”-uppdateringen. Expansionen har en kostnad, men summan är inte avslöjad i skrivande stund.

Vi vet att det har pratats vitt och brett om möjligheten till multiplayer-stöd (utöver det lilla som finns idag) för Elden Ring.

Till och med spelets regissör Hidetaka Miyazaki har uttryckt ett intresse för det. Räkna dock inte med att Shadow Of The Erdtree låter dig springa runt med alla dina kompisar hur som helst. Men man kan ju hoppas, eller hur?

Om du inte har spelat Elden Ring tidigare så finns spelet att köpa här:

Via DualShockers

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.