E-boksläsare i webbläsaren – Kobo Web Reader

Kobo Web Reader

Kobo har lanserat en ny e-boksläsare för webbläsaren. Läsaren heter ”Kobo Web Reader” och den är tillgänglig för dig som loggar in på Kobo.com.

Allt du behöver är ett konto på webbsajten för att komma åt e-boksläsaren. Som inloggad ser du alla dina böcker och kan även köpa nya om du vill.


Alla böcker i listan som är märkta med knappen ”Read now” går att öppna och läsa direkt i webbläsaren. Tänk bara på att du måste vara inloggad på samma konto som används i din e-boksläsare.

Det kostar inget extra att använda Kobo Web Reader. Men det krävs att du har köpt dina böcker via den officiella butiken för att dina böcker ska kunna läsas.

E-boksläsaren fungerar bland annat i datorn, surfplattan och mobiltelefonen. Du kan även lyssna på dina ljudböcker om du har sådana. Dock är de jämförelsevis dyra hos Kobo, så vi rekommenderar andra alternativ istället. Exempelvis Audible från Amazon.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.